EtusivuMajoitusHinnastoVarausehdotYhteystiedot

Varaustilanne


Alue

Kuukausi

Vuosi


Memberplus

MMA:n lomahuoneistojen varausjärjestelmä vaihtuu

MMA:n lomahuoneistot varataan jatkossa memberplus.fi-sivuston kautta. Member+ on akavalaisten liittojen jäsenetuja tarjoava palvelukokonaisuus, jonka kautta voi vuokrata jatkossa niin MMA:n omia kuin myös muita akavalaisten liittojen jäsenille tarkoitettuja lomahuoneistoja.

Suurin osa Levirakan huoneistoista siirtyy Member+-palveluun kesäkuun alkupuolella. MMA:n jäsenten etuosto-oikeus sesonkiviikoille säilyy.

Helsingin MMA:n huoneistot MeriTeijossa ja Tahkolla jäävät joksikin aikaan MMAn välitykseen, samoin joitain Levin kohteita hoidetaan MMA:n kautta. Tähänkin tulee muutos syksyllä, jolloin kaikki huoneistot ovat varattavissa Member+-palvelussa

Jatkossa ei järjestetä arvontoja, vaan varauskalenteri avautuu kuukautta aikaisemmin MMA:n jäsenille viikon kerrallaan. Varauskalenteri on avoinna MMA:n jäsenille Levirakan kohteisiin seitsemän kuukautta eteenpäin, kun muilla akavalaisilla on mahdollisuus tehdä varauksia kuuden kuukauden päähän varaushetkestä. Samoin MMA:n jäsenetuna on 10 % alennusta hinnasta MMA:n omistamista mökeistä. 

Varaaminen tapahtuu kunkin lomahuoneiston esittelysivulla olevasta varauskalenterista. Valitse haluamasi aloituspäivä, jolloin varauskalenteri kertoo varausjakson hinnan. Klikkaa Aloita, täytä pyydetyt tiedot ja lähetä varaus. Saat sähköpostiisi varauksesta vahvistuksen heti varauksen tehtyäsi. 

Etuvarausoikeus ja MMA:n erikoisalennus edellyttävät kirjautumista sivustolle ennen varauksen tekemistä. Member+-palveluun pääset kirjautumalla OmaMMA-palveluun.

Kun kirjaudut sivustolle, MMA:n omat kohteet sijaitsevat sivustolla ensimmäisenä Liittosi lomahuoneistot -osiossa. Näihin kohteisiin MMA:n jäsenillä on etuvarausoikeus sekä 10 prosentin erikoisalennus normaalihinnoista. 

Sivuston alaosassa on kaikille akavalaisille tarjolla olevia jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja, jotka ovat myös MMA:n jäsenten varattavissa.