EtusivuMajoitusHinnastoVarausehdotYhteystiedot

Varaustilanne


Alue

Kuukausi

Vuosi


Varausehdot

Varausaika alkaa klo 14.00 ja päättyy kello 12.00. Tähän mennessä on huoneistosta poistuttava ja siivous tulee olla tehtynä. Poikkeuksena Tahkon Rinnetähti jossa varaus alkaa klo 15.00 ja loppuu klo 11.00 ja siivous sisältyy hintaan.

Avainkoodit ja ohjeet lähetetään noin viikkoa ennen varauksen alkua sähköpostiin.

 

Maksukäytäntö

Laskut lähetetään varauksella ilmoitettuun sähköpostiin. Varauksen yhteydessä laskutetaan noin 1/3 koko summsta varausmaksuna. Jos varauksen alkuun on enemmän kuin viisi kuukautta, laskutetaan varausmaksu myöhemmin, noin neljä-viisi kuukautta ennen varauksen alkua. Loppulasku, noin 2/3 koko summasta, erääntyy kuukautta ennen varauksen alkua. Mikäli varauksen alkuun on alle kuusi viikkoa, peritään koko vuokra summa yhdellä laskulla. Varaus tulee olla maksettu kokonaan ennen kuin ovikoodit toimitetaan.

Peruutukset

Jos varaus peruutetaan yli 42 päivää eli kuusi viikkoa ennen, varauksen alkua palautamme vuokrasumman, vähennettynä toimistokuluilla (35,00 euroa).

Jos peruutus tapahtuu 41 päivää eli alle kuusi viikkoa ennen varauksen alkua, ei maksettuja maksuja palauteta.

Mikäli peruutus johtuu äkillisestä sairastumisesta tai kuolemantapauksesta, palautetaan koko vuokrasumma, vähennettynä 35 e toimistokuluilla, lääkärintodistusta vastaan.

Varustetaso

Kaikki lomahuoneistot ovat hyvin varusteltuja. Varusteisiin kuuluu televisio, DVD tai Blue Ray laitteet, asianmukaiset ruoanlaittovälineet, astiasto, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Kaikissa huoneistoissa on sauna ja takka. Mukaan tarvitset liinavaatteet, pyyhkeet ja pesuaineet, myös astian- ja pyykinpesua varten. Mökkien tarkemmat varustetasot näet nettisivujen kohdasta Huoneistot.

Siivous

Huoneiston vuokraan ei sisälly loppusiivousta (poikkeuksena Rinnetähti). Siivous on omatoiminen ja tehdään annettujen ohjeiden mukaan ennen poislähtöä. Huolehdithan mökin siisteydestä myös koko mökissä asumisen ajan. Seuraavan tulijan on mukava aloittaa loma, kun pääsee siistiin huoneistoon. Täysi puulaatikko ilahduttaa seuraavaa tulijaa.

Hinnat

Huoneisto on hinnoiteltu sesongeittain. Katso tästä erillinen HINNASTO